«Шахтар» переграв на виїзді німців і відновив шанси на вихід з групи у Лізі Чемпіонів
Україна

«Шахтар» переграв на виїзді німців і відновив шанси на вихід з групи у Лізі Чемпіонів

28 листопада 2018, 11:15
0
0
Сподобалось?
0

Будь-який результат у Німеччині, окрім перемоги, залишав «Шахтар» без шансів на вихід з групи у Лізі Чемпіонів. У матчі з валідольною кінцівкою футбольна Фортуна обрала «Шахтар».

«Хоффенхайм»-«Шахтар» – 2:3

Голи: 0:1 – Ісмаілі (14), 0:2 – Тайсон (15), 1:2 – Крамаріч (17), 2:2 – Цубер (40), 2:3 – Тайсон (90).

«Хоффенхайм»:  Бауманн, Кадержабек, Бичакчич, Нордтвейт (Грілліч, 84), Демірбай, Шульц (Гріфо, 84), Цубер (Нелсон, 77), Бельфоділь, Фогт, Крамаріч, Адам Солоі.

«Шахтар»: П’ятов, Кривцов, Хочолава, Данченко (Бутко, 94), Ісмаілі, Майкон, Степаненко (Патрік, 77), Тайсон, Матвієнко, Коваленко (Дентіньо, 85), Мораес.

Вилучення: Солоі (60).

«Шахтар» перед звітним матчем мав всього два очки й останнє місце у групі. Мало хто мав сумнів, що «гірники» підуть ва-банк у Німеччині. Але навпаки, українська команда вирішила зіграти на контратаках. Господарі ж поля навпаки, відмовилися від своєї захисної тактики і посунули великими силами вперед. Спершу рикошет підправив м’яч у дальній кут воріт господарів після удару Ісмаілі з меж штрафного майданчика, а потім Тайсон після провалу німців у центрі поля та пасу від Мораеса реалізував вихід на побачення з голкіпером. 0:2 і всього 15 хвилина. Проте швидко здобута перевага розтанула не менш швидко. Уже на 17 хвилині Крамаріч скористався помилкою П’ятова, парашутом відправивши м’яч йому за спину. Наш голкіпер дещо загубив ворота. Друг гол німців теж можна списати на невдалу гру воротаря «Шахтаря». П’ятов знов задалеко вийшов з воріт, і Цубер перекинув його ударом головою. 2:2 – рахунок і перебіг подій нагадували першу зустріч цих суперників, яка так і завершилася.

У другому таймі команди діяли на зустрічних курсах і створили моментів на кілька поєдинків. Одного разу каркас воріт зіграв за «Шахтар», двічі – за «Хоффенхайм». На останній хвилині матчу Тайсон приніс перемогу «гірникам», завершивши затяжну атаку.

 У паралельному матчі «Ліон» і «Манчестер Сіті» зіграли у бойову нічию з найпопулярнішим рахунком у групі «F» - 2:2!

Перед останнім туром розстановка сил у квартеті наступна: 1. «МанСіті» – 10 очок, 2. «Ліон» – 7, 3. «Шахтар» – 5, 4. «Хоффенхайм» – 3.

У заключному турі «Шахтар» прийме в Україні «Ліон». Перемога гарантує «гірникам» вихід із групи, нічия дає право на виступ у Лізі Європи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися