З Нового року зарплата прикордонників збільшиться майже на третину
Україна

З Нового року зарплата прикордонників збільшиться майже на третину

17 грудня 2018, 18:10
0
0
Сподобалось?
0

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що з 1 січня 2019 року зарплату працівників Державної прикордонної служби буде підвищено в середньому на 30%. Про це пишуть Українські новини з посиланням на  прес-службу МВС.

"За словами Арсена Авакова, вже з 1 січня 2019 року в середньому на 30% буде піднята заробітна плата прикордонників. А Донецько-Луганське регіональне управління ДПСУ для специфічного контролю за прикордонною ситуацією отримує вертольоти Airbus, які незабаром  почнуть надходити в Україну", - сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, з початку 2018 року прикордонники Донецько-Луганського регіонального управління оформили понад 13 млн осіб, які перетнули лінію розмежування, виявили 1 063 чужих, підроблених та недійсних документів, у 60 випадках виявили та вилучили зброю, вибухівку та боєприпаси, більш як 150 кг наркотичних речовин, виявили 511 випадків контрабанди товарів на загальну суму 43,2 млн гривень.

Як повідомляли Українські Новини, з Нового року солдати будуть отримувати не менш як 10 тис. гривень, а на фронті - 21 тис.

 

 

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися