Президент не продовжив воєнний стан в Україні
Україна

Президент не продовжив воєнний стан в Україні

26 грудня 2018, 17:34
0
0
Сподобалось?
0

Воєнний стан в Україні не продовжено попри те, що Росія не відвела сили і засоби від українського кордону. Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час засідання РНБО, -інформує  УНН.

"Сьогодні, 26 грудня,   о 14 год.  припиняється воєнний стан. Діяв він у десяти областях України: Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській. Це моє принципове рішення, воно ґрунтується на аналізі всіх складових поточної безпекової ситуації в Україні", - сказав Президент.

За його словами, ситуація навколо України не дуже змінилась – ОБСЄ підтвердило дані української розвідки, і в районі Луганська знайдено підтягнуті засоби і реактивні системи "Град", збільшено кількість артилерії ворога, не відведено танки від кордону та не зменшена військова присутність в Азовському морі.

"Але в абсолютно іншому вимірі перебувають зараз оборонні можливості українських ЗС і інших підрозділів сектору безпеки і оборони", - наголосив Порошенко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися