Фото зі сторінки у
Україна

Кандидат у президенти України набрав халявних шапок у Давосі – його ледь не затримав охоронець

24 січня 2019, 16:54
0
0
Сподобалось?
0

У скандальну історію потрапив екс-міністр екології, а нині кандидат у президенти України, Ігор Шевченко. На Всесвітньому економічному форумі у швейцарському Давосі він набрав кілька безкоштовних шапок для друзів, через що мав претензії від охорони. Звичайно, що про цей інцидент з представником України ніхто б не дізнався, якби він сам не похвалився «винахідливістю» на своїй сторінці у «Фейсбуку».

Так у Давосі для учасників форуму встановлено спеціальний шапкомат, для тих хто вийшов з готелю у морозну погоду і забув головний убір. За правилами, кожен бажаючий може взяти одну шапку. Так і зробив Ігор Шевченко 22 січня. При цьому у «Фейсбуку» він розповів про дбайливе ставлення організаторів… й отримав замовлення від друзів на такі шапки. Наступного дня кандидат у президенти пішов його виконувати. Йрозповів про це у соцмережі.

«Так, таку шапку можна взяти безкоштовно, але лише одну. Я б не був Шевченком аби не вдався до «шапкових махінацій» заради друзів. Прокинувся о 6 ранку і пішов за шапками, але вже на цю годину бажаючих стати щасливими власниками чудової блакитної шапочки було досить багато. Відстоявши в черзі я взяв зразу 4 (чотири) шапки, більше совість не дозволила. Відійшов 10 метрів і зрозумів, що мало взяв. Повернувся взяти ще, але не тут то було. Невідомо звідки з'явився охоронець і ледь мене не арештував. Сказав, що я вже взяв достатньо і мушу йти геть. А я б не був українцем якби не заперечив йому і повернув ситуацію на свою користь. В результаті складних дипломатичних перемовин він «дозволив» мені взяти ще одну шапку, але за умови, що він цього «не бачить». Він демонстративно відвернувся, а я типу нишком взяв шапку. От так, на що тільки не підеш заради друзів!», - написав Шевченко.

Гумору екс-міністра та претендента на крісло очільника країни більшість українців не оцінила, засипавши його сторінку образливими коментарями.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися