Укрпошта розноситиме пенсії і  у 2019 році
Україна

Укрпошта розноситиме пенсії і у 2019 році

7 лютого 2019, 17:52
0
0
Сподобалось?
0

Кабінет Міністрів затвердив порядок використання у 2019 році коштів, передбачених у Державному бюджеті для відшкодування витрат Укрпошті за надання послуг, пов’язаних з виплатою і доставленням пенсій та грошової допомоги.

Рішення було прийняте на засіданні уряду  6 лютого, пише Укрінформ.

Бюджетні кошти, у межах затверджених асигнувань на 2019 рік, надаються АТ Укрпошта за умови укладення ним у порядку, встановленому Законом України Про державні закупівлі договорів з територіальними органами Пенсійного фонду України про надання послуг з виплати та доставки пенсій і грошової допомоги населенню у 2019 році. 

Реалізація рішення забезпечить безперебійну доставку пенсій, а також виплату заробітної плати співробітникам АТ Укрпошта. Раніше голова Укрпошти Ігор Смілянський заявив, що компанія не доставлятиме пенсії з початку 2019 року.

За словами голови підприємства, з початку 2018 року Укрпошта зазнала мільярд гривень збитків від доставки пенсій населенню. У Пенсійному фонді, своєю чергою, заявили, що не можуть підвищити тариф на доставку пенсій, оскільки він залежить від розміру індексації виплат. 

Пізніше стало відомо, що в Держбюджеті передбачили кошти на зарплати листоношам, які доставляють пенсії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися