У клініці хірурга з Волині безплатно лікують військових
Україна

У клініці хірурга з Волині безплатно лікують військових

3 квітня 2019, 20:02
0
0
Сподобалось?
0

Відомий пластичний хірург з Волині Ростислав Валіхновський проводить успішні операції  військовим. Про це він розповів на своїй сторінці «Фейсбук».

«Ми будемо зустрічати доволі сумну дату – 6 квітня 5-та річниця від початку збройного конфлікту на сході України. Це дуже сумно усвідомлювати. Число поранених серед військового та цивільного населення у 2014-2019 роках перевищило 10 000 осіб (дані Вікіпедія),- йдеться у дописі.

«Звичайно, більшість завдань з рятування життя та здоров’я наших громадян лягає на плечі військових лікарів. Але й ми – цивільні лікарі – теж можемо допомогти! У нашій клініці вже третій рік поспіль разом з фондом Олександра Шевченка ми допомагаємо повернутися до нормального повноцінного життя десяткам військових. Ми вносимо нашу посильну допомогу в справу збереження здоров’я та зовнішнього вигляду наших захисників», —повідомляє відомий хірург.

Він зазначає, що фонд звернувся до клініки з пропозицією безоплатно лікувати поранених бійців.

«Ми відкриті до будь-якої співпраці щодо лікування та благодійної хірургічної допомоги нашим воїнам, пораненим у зоні збройного конфлікту.  Запрошуємо до співпраці лікарів та інші клініки, благодійні організації, громадських діячів та політиків», — зазначає лікар.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися