На Рівненщині створили  Нобельський національний природний парк
Україна

На Рівненщині створили Нобельський національний природний парк

14 квітня 2019, 11:36
0
0
Сподобалось?
0

Новий Національний природний парк з’явився у Рівненській області. Його затвердив  Указ Президента України,  йдеться на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України.

«З метою збереження, відтворення та ефективного використання типових та унікальних природних комплексів Західного Полісся, які мають особливу природоохоронну, оздоровчу, історико-культурну, наукову, освітню та естетичну цінність, відповідно до статті 53 Закону України «Про природно-заповідний фонд України» постановляю створити на території Зарічненського району Рівненської області Нобельський національний природний парк», - йдеться в Указі.

Також в документі йдеться про те, що до території Нобельського національного природного парку в установленому порядку погоджено включення 25318,81 гектара земель державної власності.

Передбачається, що упродовж 2019 - 2021 років буде затверджено Проект організації території Нобельського національного природного парку, його охорони, відтворення та рекреаційного використання природних комплексів та об’єктів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися