У Черкасах побили журналіста
Україна

У Черкасах побили журналіста

4 травня 2019, 17:24
0
0
Сподобалось?
0

У Черкасах жорстоко побили відомого місцевого журналіста Вадима Комарова.

Про це повідомив голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко на своїй сторінці в Facebook, -пише Українська правда.

За  словами Томіленка, Комаров перебуває в реанімації "у надзвичайно важкому стані".

"Журналіст часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох у Черкасах, хто мав велику владу і великі гроші", - додав Томіленко.

Як пише місцеве видання "Прочерк", побитого журналіста з розбитою головою у суботу близько 9 години ранку побачили перехожі на вулиці на перехресті вулиць Надпільної і Небесної Сотні. Перехожі й викликали "швидку".

Зазначається, що Комаров у своїх публікаціях не раз порушував дуже гострі теми, зокрема, нещодавно писав про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Він також писав про розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупцію в Черкаській міськраді. У 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Пізніше депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький повідомив у Facebook, що Комарова прооперували, він перебуває в комі.

У поліції Черкаської області повідомили, що за фактом нападу на черкащанина відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі  від п’яти до восьми років.

"Як стало відомо правоохоронцям, потерпілий йшов  вулицею та на нього напав невідомий чоловік, який завдав йому тілесних ушкоджень, після чого зник з місця події", - додали в поліції.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися