Волиняни у Волновасі: мітинг-реквієм  і пам’ятний турнір з футболу
Україна

Волиняни у Волновасі: мітинг-реквієм і пам’ятний турнір з футболу

18 травня 2019, 17:00
0
0
Сподобалось?
0

Делегація з Луцька перебуває у місті-партнері  Волновасі Донецької області. Тепер з мирними, дружніми намірами: вшанувати пам’ять  земляків, які загинули на цій землі у 2014 році і позмагатися у турнірі з місцевою футбольною командою  на знак шани військовим 51 ОМБр. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Гостей з Волині  у військово-цивільній адміністрації Волновахи зустріли хлібом-сіллю. Усі разом   пригадали трагічні події 22 травня 2014 року, коли російські найманці поблизу Волновахи розстріляли волинських бійців. Присутнім продемонстрували кадри з місця трагедії.

Як відомо, через рік після цього у Волновасі організували перший турнір пам’яті, учасниками якого були лише дві команди —  Луцька та Волновахи. Цього року за кубок боротимуться  луцькі спортсмени з ФК "Волинь АТО". Вони вперше змагатимуться у цьому турнірі, який проводять уже вп'яте.

Рідним загиблих воїнів, які  прибули до Волновахи, вручили пам’ятні подарунки, зокрема, м’ячі з підписами гравців збірної України, і  подякував  за подвиг їх полеглих синів - бійців, які стали на захист України.

На 19 заплановано мітинг-реквієм, панахиду та покладання квітів на місці розстрілу бійців 51-ї ОМБр.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися