Загиблий Артем Іус
Україна

Вбивцю сина Локачинського селищного голови посадили у СІЗО

30 травня 2019, 22:56
0
0
Сподобалось?
0

Один із вбивць сина Локачинського селищного голови – Андрій Дудка, 30 травня у суді розповів про обставини того трагічного вечора.

Хлопець виправдовується: завдавав удар за ударом ножем заради самооборони. Про це у Фейсбуці повідомив блогер Олександр Барабошко.

«Сьогодні на лаві підсудних Дудка сам, хоча в той вечір він був разом зі своїми «побратимами». Люди, які тренувалися в залах та на патріотичних вишколах, кількох захищалися від одного Артема ножами. Хоча людьми їх називати напевно перебільшення. Ховався Дудка у волинських лісах, розповідає, що був на вишколі без зв’язку. Дудка член ВГО «Сокіл», в той вечір з ними були й інші «побратими» з цієї організації. Все вішають на Дудку, інший учасник раптово став свідком. Дякую всім, хто поширив мою публікацію. Суспільний резонанс, присутність студентів та небайдужих на суді сьогодні допомогла. Дудку відправили в СІЗО без права застави. Винні в цій справі будуть покарані! Звертаюся до керівників організації, членами якої були Дудка та інші вбивці – у вас ще є шанс хоч мінімально зберегти обличчя, не пізно сприяти слідству та закону. Відмазати нікого не вийде! Те що в Дудки батько працював в правоохоронних органах чи будь-які патріотичні заслуги, навіть якщо вони були, не є індульгенцією», – пише Барабошко.

Нагадаємо, у ніч на 6 квітня невідомі напали на хлопця у київському пабі. Він отримав 13 ножових поранень. Одразу після інциденту двадцятирічному Артему Іусу провели дві операції, згодом – ще три. Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 21 квітня хлопець помер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися