На Київщині прощаються з хлопчиком, якого застрелили поліцейські
Україна

На Київщині прощаються з хлопчиком, якого застрелили поліцейські

5 червня 2019, 14:29
0
0
Сподобалось?
0

У Переяслав-Хмельницькому прощаться із 5-річним Кирилом Тлявовим - хлопчиком, який помер внаслідок кульового поранення випущеної поліцейськими.

Чимало містян прийшли до будинку загиблої дитини, щоб виказати родині свої співчуття, - пише ТСН.

Для бабусі хлопчика довелося викликати швидку, у жінки не витримали нерви і батькам загиблого Кирилка довелося заспокоювати її словами і проханнями протриматися і попрощатися з малюком.

На місце трагедії і до місцевого відділку поліції містяни несуть м’які іграшки. На відділку на прапор поліцейські повісили чорну стрічку на знак жалоби. Очікують, що хтось з силовиків прийде і на прощання з Кирилком. 

Нагадаємо, 31 травня у Переяславі-Хмельницькому на Київщині двоє п'яних Під Києвом п'ятирічній дитині вистрілили в голову поліцейських вирішили розважитися й постріляти в бляшанки.

За збігом обставин Під Києвом п'ятирічній дитині вистрілили в голову під кулю потрапив 5-річний Кирило Тлявов. Хлопця доправили до лікарні в Києві. 1 червня слідчі Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження. 2 червня поліцейським оголосили підозри - ДБР пом’якшило категорію злочину. Через кілька днів, 3 червня стало відомо про смерть хлопця в лікарні.

Прокуратура перекваліфікувала справу. Тепер правоохоронцям загрожує ув'язнення від 10 до 15 років або ж довічне ув'язнення. Звістка про "розваги" правоохоронців та смерть дитини збурила суспільство. Увечері 3 червня під стінами МВС люди організували акцію. Після цього стало відомо про відсторонення керівництва районної та обласної поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися