Масова «чистка»: від служби відсторонили 10 начальників поліції
Україна

Масова «чистка»: від служби відсторонили 10 начальників поліції

7 червня 2019, 23:09
0
0
Сподобалось?
0

За результатами перевірок територіальних підрозділів 10 начальників відділів поліції відсторонені від виконання службових обов’язків.

Про це інформує прес-служба Нацполіції.

Перевірки проходили в поліцейських підрозділах різних регіонів держави.

"Виявили і зафіксували порушення. Відтак, за наказом голови Національної поліції України Сергія Князєва, 10 начальників відділів і відділень поліції були відсторонені", - йдеться в повідомленні.

Крім того, розповідають у прес-службі, 5 червня Князєв провів відеоселекторну нараду з керівниками територіальних органів та підрозділів відомства, на якій обговорили виявлені  порушення, а також продемонстрували відеоролик з виявленими порушеннями, зокрема – випадками виявлення заборонених предметів. За результатами перевірок призначені службові розслідування, і керівники, які наразі відсторонені, понесуть сувору дисциплінарну відповідальність.

"Знаходження працівника  поліції на службі в стані алкогольного сп’яніння, пияцтво на службі, управління транспортним засобом – власним чи службовим – в стані алкогольного сп’яніння, – безальтернативне звільнення з органів поліції", – зазначають у Нацполіції.

Нагадаємо, 31 травня двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі-Хмельницькому. Під час відпочинку чоловіки стріляли по металевих банках із вогнепальної зброї –і куля влучила у 5-річного хлопчика в сусідньому дворі. 3 червня Кирило Тлявов помер у лікарні. 5 червня дитину поховали в її рідному місті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися