Зниклу тиждень тому 11-річну дівчинку з Одещини знайшли мертвою у вигрібній ямі. ОНОВЛЕНО
Україна

Зниклу тиждень тому 11-річну дівчинку з Одещини знайшли мертвою у вигрібній ямі. ОНОВЛЕНО

19 червня 2019, 21:40
0
0
Сподобалось?
0


11-річну Дашу Лук’яненко, про долю якої переживала вся Україна і до пошуків якої були залучені потужні сили правоохоронців та волонтерів, сьогодні знайшли мертвою.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Нагадаємо
,11-річна Даша Лук’яненко зникла вдень у четвер, 13 червня, в смт Іванівка.

"Щойно при відпрацюванні території в селі Іванівка поліцейські провели невідкладний обшук в одному із приватних будинків селища. В результі обшуку поліцейські виявили йморівно тіло зниклої Дар‘ї Лук‘яненко. Наразі співробітники поліції намагаються дістати тіло дитини із вигрібної ями. Після чого його направлять на судмедекспертизу, а також буде проведено опізнання родичами", - зазначають у Нацполіції.

Відомо, що підозрюваного везуть до відділку поліції для допиту.

Як розповів для Obozrevatel волонтер Сергій Крайм, чоловіка допитували два дні, але він не зізнавався у скоєному до того часу, поки відповідні свідчення не дала його сусідка.Труп дитини був знайдений на території того ж домоволодіння селища, де місцеві раніше чули неприродні крики дитини. Пошукова група заходила в цей же двір у перший день пошуків, але тоді дитину не знайшли.

Співробітник відділу ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Дмитро Ревун розповів, що Дарина була привітною і творчою дитиною, займалася танцями.

"І очевидно її не стало через дії гидкої, поганої і скривдженої істоти, яка не варта називатися людиною", – написав він у Фейсбуку.

Інформація станом на 23 годину: підозрюваний зізнався

За словами першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, підозрюваний - 22-річний місцевий житель.

"Хлопець не навчається і не працює, всі дні проводить за комп'ютером, іноді допомагає батькам, які працюють на ринку в Іванівці", - повідомив Аброськін.

Також він додав, що під час допиту підозрюваний зізнався, що душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нібито нічого не зробив. Він розповів, що кинув тіло в яму, а речі облив бензином і підпалив.

Відомо, що тіло дитини щойно витягли з вигрібної ями. Даша була повністю роздягнена.

"Встановити злочинця вдалося тільки після збору всієї необхідної інформації, що дозволила посекундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи", - зазначив Аброськін.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися