Кирило Дришлюк - зліва
Україна

Син загиблого героя АТО став чемпіоном світу

20 червня 2019, 14:01
0
0
Сподобалось?
0

15 червня Кирило Дришлюк став чемпіоном світу. Його команда - юнацька збірна України з футболу, перемогла Південну Корею. Кирило тримав в руках кубок і посміхався.

Про це пише ВВС

Батько Кирила Павло Дришлюк не бачив перемоги сина. Він загинув у червні 2014 року на Донбасі. "Кожен день я молюся і прошу його, щоб він мені допомагав. Радий, що ми не підвели його й стали чемпіонами світу", - сказав Кирило.

Павло Дришлюк працював авіатехніком у 15-й бригаді транспортної авіації ЗСУ, що базувалась у Борисполі. Він хотів для сина футбольної кар'єри. Коли на Донбасі почався конфлікт, він був членом екіпажу АН-30Б. 6 червня 2014 року його літак летів над захопленим сепаратистами Слов'янськом. І його збили.

Як розповідають військові, Павло Дришлюк не покинув борт, поки командир відводив палаючу машину від житлових кварталів. Це був майже фінальний виліт перед поверненням додому.  

Після перемоги на чемпіонаті світу юнацьку збірну України з футболу зустрічала велика юрба людей в аеропорту "Бориспіль". Серед них - військові з 15-ї бригади транспортної авіації. Вони приїхали привітати Кирила Дришлюка, сина свого загиблого колеги. 

"Мрія батька здійснилася. Сьогодні Кирило Дришлюк - 15-й номер команди-переможниці світового футбольного турніру. І ми не могли не бути поруч з ними в цей важливий день", - кажуть у бригаді. 

Хлопець розповів журналістам, що присвятив свою перемогу батькові.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися