Відомо, хто вбив 9-річного хлопчика у Києві
Україна

Відомо, хто вбив 9-річного хлопчика у Києві

24 червня 2019, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

У Києві затримали підозрюваного у вбивстві 9-річного хлопчика.

Про це в повідомив начальник Нацполіції Києва Андрій Крищенко, - пише 112

Начальник поліції заявив, що підозрюваним виявився брат вітчима хлопчика 1989 року народження. Чоловік убив дитину через образу. Що саме стало причиною образи та вбивста, Крищенко не повідомив.

Чоловіку повідомили про підозру, він розповів, як саме вбив дитину та куди викинув знаряддя вбивства. Водолази знайшли все на дні озера. 

"Після того, як знайшли труп хлопчика у водоймі, він (підозрюваний, - ред.) дав покази, вказав, як проходило вбивство, куди викинув знаряддя вбивства, водолази потім знайшли його, а також вилучені деякі речі, які мають до цього відношення. Цій особі вже повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Сьогодні слідчий з процесуальним керівником узгодять документи і звернуться до суду для обрання запобіжного заходу", - сказав Андрій Крищенко.

Крищенко заявив, що підозрюваному може загрожувати довічне ув'язнення. 

Нагадаємо, вчора, 23 червня, у озері в Деснянському районі знайшли тіло дитини. Ним виявився 9-річний хлопчик, який зник увечері 22 червня. Дитина близько восьмої години вечора відпросилася в бабусі погуляти біля будинку. Згодом хлопчик не повернувся додому та не відповідав на телефонні дзвінки. Правоохоронці встановили, що дитину спочатку зарізали, а потім втопили. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися