На Закарпатті візит до стоматолога для 20-річної дівчини закінчився смертю
Україна

На Закарпатті візит до стоматолога для 20-річної дівчини закінчився смертю

2 липня 2019, 18:36
0
0
Сподобалось?
0

У Закарпатській області 20-річна дівчина померла після візиту до стоматолога. 

Про це повідомила фахівець відділу комунікації Головного управління Нацполіціі в Закарпатській області Інеса Манзулич-Іванова, - інформує УНН.

"Вчора від лікаря надійшло повідомлення про смерть в Закарпатській обласній клінічній лікарні 20-річної мешканки Міжгірського району. Слідчі з'ясували, що дівчина попередньо була доставлена в Закарпатську обласну клінічну лікарню з Міжгірської районної лікарні, куди вона потрапила після візиту до стоматолога. Попередньо встановили, що лікар зробив їй анестезію у дівчини почалася алергічна реакція, був анафілактичний шок і її госпіталізували ", – сказала Інеса Манзулич-Іванова.

За її словами, наразі поліція внесла відомості за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Також зараз йде мова про проведення розтину для встановлення остаточної причини смерті.

"В подальшому кваліфікація може бути змінена, розглядається варіант ст. 140 КК України (неналежне виконання професійних обов'язків – ред.), – розповіла працівник поліції. 

Інеса Манзулич-Іванова додала, створили комісію, яка перевірить законність роботи лікаря-стоматолога, якого недавно звільнили з лікарні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися