Мати знімала у порно 4-річного сина, а знімки продавала педофілам: справу передали до суду
Україна

Мати знімала у порно 4-річного сина, а знімки продавала педофілам: справу передали до суду

4 липня 2019, 23:13
0
2
Сподобалось?
2


За інформацією прес-служби прокуратури Києва справу жінки, яка знімала порно з 4-річним сином, передали до суду. Підозрюваній загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі.


"... скеровано до суду обвинувальний акт відносно 26-річної жінки, яка знімала порно зі своїм 4-річним сином", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо історію, яка сколихнула не лише всю Україну, а й зарубіжжя. 26-річна українка почала розбещувати власну дитину ще з… дворічного віку.

«Я його не ґвалтувала, нічого йому не робила…» – саме так 26-річна Ірина з Вінниччини виправдовує сексуальні збочення зі своїм 4-річним сином. Жінка знімала на камеру фотоапарата статевий акт зі своєю дитиною та продавала світлини в Інтернеті. Ці фото шокували увесь світ. «Мати самотужки знімала сексуальні знущання над 4-річним сином. Відео продавала за декілька євро педофілам», «Монстр. Звір в людській шкірі. Як їй могло спасти таке на думку?» – такими заголовками рясніли світові медіа.

Затримали жінку 14 березня цього року. За освітою Ірина – перукар. Хотіла стати… дитячим психологом. Навіть вступила до університету, але не змогла навчатися, бо не мала коштів. Коли вони із Миколою почали жити разом, йому було 18 років, їй – 22. А коли вона завагітніла, одразу розписалися. Жили у Києві, де й знімали квартиру.

І поки мати заробляла на порнографічних фото із сином, батько хлопчика ніс службу на Луганщині. Якраз був у патрулі, коли знайома скинула відео про затримання Іри. Каже, від побаченого і від раптової злості, незчувся, як зігнув у автівці руль. Його колеги одразу зметикували, відібрали у нього зброю, аби не наробив лиха. Щоправда, Микола з дружиною уже не жили років два, хоча офіційно розлучені не були. Чоловік зізнається: ще, коли вони жили повноцінною сім’єю, Ірина пропонувала йому знімати порно удвох, та він відмовився. А про те, що вона піде на те, аби розбещувати власного малесенького сина, навіть і гадки не мав.

Дізнавшись, що сталося із онуком, його бабуся по татові Світлана в той же день кинула свій бізнес у Польщі та приїхала додому. На жахливі фото за участі свого маленького онука  вона випадково натрапила  у новинах на польських сайтах. Потім подзвонила сину Миколі. Він на той момент уже знав, що сталося, але матері не розповідав, аби не травмувати її. Уже вдома працівник кіберполіції розповів Світлані, що її невістка – порноакторка, а у всесвітній мережі – величезна кількість порнопродукції з нею у головній ролі. А перші фото з дитиною вона зробила у грудні 2017 року. Тоді хлопчику було всього лишень 2,5 року…

Однак матір Ірини – Алла – запевняє протилежне. Буцімто у тому, що сталося з Даниїлом, винен саме батько Микола. Бо це він лишив сім'ю без копійки, а Ірі довелося заробляти на хліб, як прийдеться. Щоправда, «як прийдеться», вона чомусь не обрала гнути спину на важких роботах, а саме такий аморальний заробіток. І попри те, що на світлинах вона була зображена геть голою і трясла своїми статевими органами прямо над дитиною, яка теж була голою і з… презервативом, виправдовує доньку і навіть знайшла 115 тисяч гривень, аби внести за неї заставу у СІЗО. 

Сама горе-матір свою провину визнає. Каже, готова понести заслужене покарання і відсидіти за скоєне. Розповідає, на порносвітлинах за участю сина заробила 2,700 гривень. Їй пропонували збільшити свій заробіток, але для цього потрібно було займатися з дитиною сексом. Тобто, як вона виразилася, «напряму ґвалтувати дитину». За це їй пропонували 7 тисяч гривень, але вона навідріз відмовилася. Запевняє, що чоловік її лишив через ревнощі, без грошей і у боргах, дитина весь час хворіла, ніде було взяти грошей, тому вона і пішла на такий крок.

– Так, я вважаю себе винуватою. Фотографії я дійсно робила. Я готова за це відсидіти. Я ненавиджу себе за це. Я готова себе вбити, – каже жінка.

Із тим, що чоловік забере від неї сина, на диво, погоджується. Щоправда, слізно просить ні за яких обставин не віддавав Даниїла до дитячого будинку. Як виявилося, в дитинстві вона сама пережила важку психоемоційну травму – її зґвалтував вітчим, коли їй було 12 років. Потім, у 17 років, її зґвалтували 10 молодиків. І якби не один, який дозволив їй потім утекти, хтозна, чи взагалі вона залишилася б живою. 

 Відносно горе-матері відкриті кримінальні провадження за трьома статтями: розбещення малолітніх, сексуальне насильство та розповсюдження дитячої порнографії. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися