На Волині молодик спалив авто кавалеру своєї колишньої
Україна

На Волині молодик спалив авто кавалеру своєї колишньої

7 липня 2019, 11:17
0
0
Сподобалось?
0

20-го червня в період часу з 5:50 по 07:00 у Нововолинську, на території гаражного масиву “Гірник”по вулиці Шахтарській, 20-річний молодик підпалив гараж і авто.

Про інцидент інформує БУГ. 

Хлопець купив бензин за заправці, пробрався всередину приміщення та підпалив автомобіль «Форд Мондео». Таким чином він вирішив помститися колишній дівчині, яка почала зустрічатися з іншим.

Внаслідок пожежі було пошкоджено автомобіль і приміщення гаража, чим спричинено майнової шкоди на суму біля 200 000 грн.

За вказаним фактом слідчим внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 КК України – Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах.

Начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук розповів, що по “гарячих слідах” встановили особу. Автомобіль належав батькам хлопця, який зустрічався з колишньою дівчиною ревнивця.

21-го червня молодик звернувся до поліції та повідомив, що бажає добровільно надати правоохоронцям одяг, в якому він перебував на момент вчинення ним злочину.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися