Російський корабель вдерся у закриту зону військових навчань «Sea Breeze 2019»
Україна

Російський корабель вдерся у закриту зону військових навчань «Sea Breeze 2019»

10 липня 2019, 17:36
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні Російська Федерація намагалася спровокувати надзвичайну ситуацію в акваторії Чорного моря. Не зважаючи на прибережне повідомлення для мореплавців щодо закриття району для проведення міжнародних навчань «Sea Breeze 2019», корабель Чорноморського флоту РФ «Сметливый» зайшов у цей район. У цей час тут проводились практичні стрільби корабельної артилерії морського угрупування міжнародної коаліції.

Як зазначають у прес-службі ВМС України, корабель Чорноморського флоту був опитаний фрегатом «Гетьман Сагайдачний» відповідно до міжнародного протоколу, але команда російського судна зробила вигляд, що має проблеми зі зв'язком.
У навчаннях цього року беруть участь кораблі і підрозділи України, Сполучених Штатів, Болгарії, Великої Британії, Греції, Грузії, Данії, Італії, Латвії, Естонії, Канади, Литви, Молдови, Норвегії, Румунії, Польщі, Франції, Туреччини та Швеції – загалом 19 країн. Загальна чисельність особового складу – понад 3 тисячі військовослужбовців. Задіяні 28 військових кораблів і суден забезпечення, 27 літальних апаратів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися