У списку «За життя» до Ради йде молдовський бандит з 5 українськими паспортами на різні імена
Україна

У списку «За життя» до Ради йде молдовський бандит з 5 українськими паспортами на різні імена

19 липня 2019, 22:25
1
0
Сподобалось?
0

МВС та СБУ зібрали матеріали щодо кандидата у народні депутати від списку політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» №44 Дмитра Торнера. Сьогодні на нього відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 358 «Використання підроблених документів» та ч. 1 ст. 332-2 «Незаконний перетин державного кордону» Кримінального кодексу України.

«У ході досудового розслідування встановлено, що особа, яка на даний час представляється Дмитром Григоровичем Торнером, 1980 року народження, починаючи з 2007 року на підставі підроблених документів отримала 5 паспортів громадянина України на різні прізвища та з різними анкетними даними, а також 4 паспорти громадянина України для виїзду за кордон, з якими здійснювала незаконний перетин державного кордону», – йдеться у повідомленні на сайті МВС.

Відповідно до наявної інформації, Дмитро Торнер фактично є громадянином Республіки Молдова Некрасовим Дмитром Григоровичем, 1980 року народження, який перебував у розшуку правоохоронних органів цієї країни за втечу з місць ув’язнення.

За результатами перевірки Державної міграційної служби України законності процедури оформлення вищевказаних паспортних документів усі зазначені паспорти громадянин України визнано недійсними та такими, що підлягають вилученню й знищенню.

Правоохоронці звернулися до ЦВК аби зняти його з реєстрації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 18706103
    18706103

    Ну це вже піпец!

    21 липня 2019, 13:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися