На Волині можуть закрити дві лікарні
Україна

На Волині можуть закрити дві лікарні

25 липня 2019, 13:05
0
0
Сподобалось?
0

На Волині у селах Хотешів Камінь-Каширського району та Луків Турійського району збираються закрити туберкульозні лікарні.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 25 липня, - повідомляють Волинські новини.

Депутат Анатолій Грицюк поцікавився, чи відповідає дійсності інформація щодо можливого закриття Хотешівської тублікарні.

Начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк відповів, що мережа протитуберкульозних закладів в області надлишкова, тож розглядають питання щодо утримання закладів у Хотешеві та Лукові. Остаточне рішення ухвалюватимуть депутати Волиньради.

Голова комісії Ірина Вахович відзначила, що майно планують передавати на баланс місцевих бюджетів. Так, зараз у Хотешеві на лікуванні перебувають чотири особи, натомість кількість персоналу лікарні – до 50 осіб.

Ігор Ващенюк зауважив, що оптимізацію персоналу протитуберкульозних закладів здійснюють, а заклад у Поворську Ковельського району планують використовувати як лікарню для паліативних пацієнтів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися