Хлопця з Вінниччини, який зник на Волині, шукають через аналіз ДНК
Україна

Хлопця з Вінниччини, який зник на Волині, шукають через аналіз ДНК

30 липня 2019, 14:28
0
0
Сподобалось?
0

Мама хлопця з Вінниччини, який зник на Волині ще на початку липня, продовжує пошуки сина.

Про це пише ВолиньPost.

Пані Людмила каже, що поліція звернулася до неї із проханням здати аналіз ДНК адже це потрібно для пошуків її сина, однак поки – безрезультатно.

Нагадаємо, що 42-річний Андрій Підвальний, житель Турбова Вінницької області, поїхав працювати в охоронну фірму на Волинь ще 25 червня, але вже із 6 липня перестав виходити на зв'язок. 

Мама зниклого запевняє, що до 5 липня часто спілкувалася із сином по телефону. Їй він розповідав, що працює охоронцем, все добре, ні на що не нарікав. Проживав також за місцем роботи, однак у охоронній фірмі їй нічого не говорять. 

15 липня жінка написала заяву про зникнення сина у Липовецьке відділення поліції. Утім, запевняє, що правоохоронці не інформують її про хід розшуку. 

Людмила Підвальна не може стримати сліз, каже, що вже і не спить. Через великі проблеми зі здоров’ям сама поїхати до Ковеля не має можливості і благає допомогти усіх, хто має будь-яку інформацію. 

Якщо хтось бачив зниклого чоловіка чи має якусь інформацію, просять повідомити у поліцію або рідних за телефоном: 096 42 08 486 (мама). 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися