Що буде з Прилуцьким у випадку приєднання до Луцька
Україна

Що буде з Прилуцьким у випадку приєднання до Луцька

3 серпня 2019, 11:06
0
0
Сподобалось?
0


Успішно завершився перший етап процесу приєднання Прилуцької сільської ради до міста Луцька. Коли Прилуцьке приєднається до Луцька, на територію сільської ради поширюватиметься влада Луцького міського голови. А села будуть окремим старостинським округом.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці перший заступник луцького мера Григорій Недопад.

«Маємо всі підстави сподіватися, що четверта спроба об′єднання буде вдалою. Після громадських слухань у селах Прилуцьке, Сапогів, Жабка і Дачне, на яких громада більшістю голосів підтримала приєднання, відбулась сьогоднішня сесія Прилуцької сільської ради, 10 голосів депутатів віддано за приєднання до Луцька», – йдеться в дописі посадовця.

Він додає: тепер Прилуцький сільський голова повинен направити пропозицію Луцькій міській раді, а міська рада – прийняти рішення про підтримку приєднання сільської ради. Далі процедура передбачає передачу документів до Волинської ОДА, яка своєю чергою має дати позитивний висновок. Після висновку ОДА на двох сесіях у Луцьку та Прилуцькій сільській раді будуть прийняті остаточні рішення і процес приєднання завершиться.

«Луцька міська рада збереже свою назву, а Прилуцька сільська рада називатиметься Прилуцьким старостинським округом. Всі села збережуть свою назву, ми станемо однією територією, на якій буде здійснювати управління Луцька міська рада і Луцький міський голова», – завершив Недопад.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися