Повідомили, коли відбудеться засідання нової Ради
Україна

Повідомили, коли відбудеться засідання нової Ради

6 серпня 2019, 16:34
0
0
Сподобалось?
0

Представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявив, що перше засідання Верховної ради нового скликання відбудеться 3 вересня 2019 року. 

Про це він сказав у ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, за словами Геруса, деякі з нових призначень у Кабінеті міністрів будуть озвучені на першому засіданні парламенту, яке найімовірніше відбудеться уже 3 вересня.

Нагадаємо, раніше Герус повідомляв, що новий склад Кабінету міністрів буде сформований у перші дні роботи парламенту. Представник президента Володимира Зеленського в Кабміні заявляв, що перше засідання нової Ради буде на початку вересня.

Як писали раніше, в Офісі президента розраховують, що Верховна рада дев'ятого скликання почне працювати вже на початку вересня.

Додамо також, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розповів, коли його уряд складе повноваження. За словами Гройсмана, його Кабмін виконуватиме обов'язки до формування нового уряду.

"Наш уряд, я як прем'єр-міністр, ми складемо свої повноваження перед новообраною Верховною Радою України на першому засіданні. Далі ми будемо виконувати обов'язки до формування нового уряду. Я сподіваюся, що це відбудеться досить швидко, і хотів би, щоб засідання першого парламенту теж відбулося досить швидко", - відзначав глава Кабінету міністрів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися