На Рівненщині банда, серед членів якої – волинянин, напала на родину
Україна

На Рівненщині банда, серед членів якої – волинянин, напала на родину

9 серпня 2019, 12:28
0
0
Сподобалось?
0


На Зарічненщині невідомі вчиненили розбій на родину.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Рівненської області.

Учора, восьмого серпня, близько першої ночі до поліції надійшло повідомлення від 53-річної жительки села Річки, що невідомі в масках напали на її 32-річного сина, душили та завдали йому тілесні ушкодження.

На момент скоєння злочину в будинку перебувало подружжя, їхній син і зять. Коли 32-річний чоловік вийшов на вулицю, на нього накинулися двоє невідомих у масках та почали завдавати тілесні ушкодження. Третій у цей момент зайшов до помешкання і з кулаками накинувся на господаря. На допомогу підоспів зять. Чоловікам вдалося зв’язати нападника, інші двоє — втекли, тож заволодіти будь-якими матеріальними цінностями не змогли.

Поліцейські доставили зловмисника до Зарічненського відділення поліції. Ним виявився 30-річний житель Волинської області. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час огляду місця події слідчі вилучили клейку стрічку, балаклаву, рукавиці, рюкзак та радіостанцію.

Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень, зокрема на території сусідньої Волині.

Наразі тривають розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження двох зловмисників, причетних до вчиненого кримінального правопорушення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися