У місті на Волині розгорнули 10-ти метровий прапор
Україна

У місті на Волині розгорнули 10-ти метровий прапор

23 серпня 2019, 11:48
0
0
Сподобалось?
0

23 серпня у день Державного Прапора України  мешканці Володимира-Волинського пронесли 10-метровий прапор центром  міста до площі Героїв.

На урочистості в парк прибули десятки містян у вишиванках, - йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради.

Прапор підняли під акомпанемент військового оркестру. Перед присутніми виступив голова Володимир-Волинської міськради Петро Саганюк.

“Сьогодні вся країна відзначає свято, яке вшановує прапор нашої держави. Під ним розпочинали боротьбу пращури, а сьогодні під цим стягом наші військові ідуть в бій, захищаючи територіальну цілісність України. Ми повинні берегти цей символ та зробити все можливе, щоб над Україною майорів не чужий, а жовто-блакитний прапор. Ми повинні працювати на те, аби наша держава була мирною”, – зауважив він. 

Також очільник міста від себе і громади привітав та вручив квіти та грошову премію почесному громадянину Володимира-Волинського і ветерану УПА Петру Мартинюку, який у цей день відзначає 97-ий день народження. 

Присутні вшанували пам’ять загиблих бійців біля пам’ятника “Борцям за волю України” та рушили пішою ходою з розгорнутим 10-метровим синьо-жовтим полотнищем до площі Героїв, після чого відбулося урочисте покладання квітів до дошки Пам’яті загиблим учасникам АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися