На Волині звільнили керівників двох райвідділів поліції
Україна

На Волині звільнили керівників двох райвідділів поліції

23 серпня 2019, 17:47
0
0
Сподобалось?
0

Поліція на вимогу Зеленського звільнила начальників райвідділів у "бурштинових" регіонах.

Про це сказав голова Національної поліції Сергій Князєв сказав на розширеному засіданні колегії МВС у п'ятницю. – пише Лівий берег.

Звільнили начальників поліції в Олевському і Овруцькому районах Житомирської області; Рокитнівському, Дубровицькому, Володимирецькому, Зарічненському та Сарненському районах Рівненської області; Маневицькому та Любешівському районах Волинської області.

"У той самий час хочу зауважити, що проблему незаконного видобутку бурштину зусиллями поліції, на жаль, подолати неможливо", - сказав Князєв.

За його словами, це питання зміни законодавства.

"Країна потребує закону про видобуток і реалізацію бурштину. Це дозволить визначити умови бурштинового бізнесу, регламентує і спростить дозвільні процедури, посилить кримінальну відповідальність за незаконний видобуток. Крім того, важливим елементом може стати визнання бурштинових регіонів районами з окремими програмами економічного розвитку", – вважає Князєв.

Нагадаємо, що 12 серпня Володимир Зеленський провів в Олевську нараду з питання незаконного видобутку бурштину, на якій зажадав звільнити верхівку Житомирської області і голів силових органів у бурштинових регіонах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися