Медикам волинської «швидкої» подарували нове авто
Україна

Медикам волинської «швидкої» подарували нове авто

30 серпня 2019, 11:37
0
1
Сподобалось?
1

Медикам волинської швидкої допомоги вручили ключі від новенького автомобіля.

Відбулася подія за участю т.в.о. голови Волинської ОДА Олександра Киричука у п’ятницю, 30 серпня, - пише ВолиньPost.

В.о. керівника КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль розповів, що це другий автомобіль, який медики отримали завдяки ініціативі президента Володимира Зеленського, реалізованій спільно з бізнесом. Перша автівка працює у Любомльському відділенні екстреної медичної допомоги, ця ж обслуговуватиме Володимир-Волинське відділення. Обійшлася машина у 1 860 000 гривень.

«Ми зверталися в Офіс Президента і просили у першу чергу забезпечити ті відділення, які обслуговують міжнародні пункти пропуску з Євросоюзом. Тож новий автомобіль працюватиме практично на «Устилузі», - відзначив посадовець.

Новенька «швидка» – «Peugeot Boxer» типу В, він «м’якший» за автомобілі, які область отримала у 2013-2014 роках. Як зазначив Володимир Смаль, фактично це реанімація на колесах.

Задоволена подарунком і фельдшер «швидкої» Людмила Шевченко. За її словами, завдяки новому автомобілю значно покращиться не лише швидкість надання медичної допомоги, а й якість.

«Автомобіль оснащений на повну і тут є все необхідне для роботи: дефібрилятор, кардіограф, відсмоктувачі, ноші, візочки тощо», - наголосила фельдшер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися