На Львівщині поховають родину, яка загинула під обвалами будинку
Україна

На Львівщині поховають родину, яка загинула під обвалами будинку

30 серпня 2019, 17:32
0
-1
Сподобалось?
-1

У Дрогобичі Львівської області прощатимуться з сімома жертвами обвалу.

Про це пише ТСН.

Серед них ціла родина: 5-річний хлопчик, його сестра, якій було лише 21, та їхня бабуся. Ще семеро травмованих досі у лікарнях.

Версій обвалу кілька: витік газу, перепланування та поганий стан будинку. Ймовірно, вже сьогодні суд обиратиме запобіжний захід - двом затриманим працівникам ЖЕКУ.  Це головний інженер та відповідальний  за ремонт житлового фонду. Їм інкримінують службову недбалість. Мешканців уцілілих під'їздів почергово пускають у квартири забрати найнеобхідніше", - розповіли у студії.

На місці напередодні цілий день працювали експерти. Вони не виключають, що евакуйовані пожильці зможуть повернутися додому, але тільки після капітального ремонту будівлі.

Нагадаємо, вночі 28 серпня о 02:46 у Дрогобичі На Львівщині обвалився під'їзд будинку після вибуху газу: щонайменше 5 постраждалих сталося обвалення під'їзду у чотириповерховому житловому будинку.

Рятувальники витягли з-під завалів 7 осіб, серед них – одна дитина. Вдень 28 серпня знайшли Нічний вибух у житловому будинку Дрогобича: рятувальники витягли з-під завалів двох загиблих трьох загиблих, пізніше стало відомо, що витягли вісім тіл.

Протягом дня продовжують руками та із застосуванням засобів малої механізації й інженерної техніки розгрібати завали під'їзду 4-поверхового будинку.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися