Малолітня українка, яка народила немовля і викинула через вікно, знову вагітна
Україна

Малолітня українка, яка народила немовля і викинула через вікно, знову вагітна

1 вересня 2019, 17:39
0
0
Сподобалось?
0


Звістка, яка в 2017 році сколихнула усю Україну, – 30 січня на Вінниччині 15-річна школярка народила хлопчика і викинула його з п’ятого  поверху. Немовля загинуло.

Нині уже 4 місяці як Тетяна, яка позбулася свого первістка, знову вагітна. Її після трьох років стосунків, фактично напередодні весілля, покинув хлопець. Через це вона втратила будь-яке бажання жити.

– Купив обручку, запропонував заміж, сказав, щоб вибирала собі сукню. А зараз, коли я вагітна, він утік, а мене викинув, мов непотріб, – каже Тетяна.

Зґвалтував майбутню матір своєї дитини, коли їй було 14 років?

Більше того, нещодавно Тетяна шокувала свою матір Олену зізнанням, що Влад її зґвалтував ще у 14-річному віці. Тепер Олена понад усе хоче, аби він поніс заслужене покарання за свій вчинок. Тим часом у 20-річного хлопця вже є нова наречена.

Бабуся Тетяни – Таїсія, розповідає: Влад і Таня вчилися в одній школі. Дівчина була трішки гладкою, з неї часто насміхалися однолітки. А Влад, який старший за неї на 2 роки, її захищав. Так у них зав’язалися стосунки. Тетяна провела його в армію. Він обіцяв, що тільки прийде у відпустку, одразу одружиться з нею. Уже навіть придбали обручки. Переконував, що вони розпишуться і вона далі буде його чекати, поки він буде дослужувати. Влада комісували у лютому цього року, він повернувся, але зовсім до іншої дівчини. А її онука лишилася сама і  – вагітна. Бабуся додає, що зараз дівчина зізналася, що Влад зґвалтував її, попри те, що вона просила і плакала, аби він її не чіпав. Але той не послухав. Чому ж вона стільки років мовчала про це? Олена – матір Тетяни – відповідає: її донька і далі приховувала б це, якби він її не лишив.

Коли дівчина взнала про вагітність, то написала батьку дитини смс  і вислала фото з відповідною довідкою УЗД. Хлопець відповів, що цю довідку вона просто купила. А потім сказав робити аборт і змінив номер телефону. Опісля до Тані зателефонував дід Влада і сказав, аби дівчина повернула обручки…

Коли малолітня народжувала, в сусідній кімнаті спала її матір…

Щодо фатальних перших пологів доньки Олена запевняє: вона не знала, що її донька вагітна. Але як дівчина 9 місяців могла приховувати це від батьків? Звістка про те, що Тетяна народила дитину і позбулася її, стала для неї шоком. Тим більше, коли донька народжувала, вона, Олена, була вдома – спала у сусідній кімнаті, адже це була ніч. Каже: її донька не кричала. Коли вночі матір прокинулася, то помітила світло у ванній кімнаті, а коли зайшла туди – побачила, що донька стікає кров’ю. Вона негайно викликала «швидку», і вже в медзакладі лікар просто таки вбив її запитанням: «А де дитина?» Уже в лікарні породілля в усьому зізналася. Її батько одразу побіг додому і знайшов біля будинку мертве маля та приніс його в лікарню. Це був хлопчик, він народився живим, вагою 2950 кілограмів, а помер внаслідок отриманих травм – так констатували лікарі. Був вирок, дівчину притягнули до кримінальної відповідальності. Але її амністували. Бабуся Тетяни запевняє: дівчина дуже шкодує про скоєне, постійно ходить на цвинтар і плаче. З нею довгий час працювали психологи. Сама ж малолітня породілля свій вчинок пояснює тим, що боялася свою матір, тому запланувала вбити дитину, а потім і себе. І якби Олена тоді не прокинулася, то донька втілила б задумане у життя до кінця.

Як виявилося, тоді Влад знав, що його дівчина чекає дитину, але мовчав. Пояснює: він був не готовий бути батьком, але навіть не уявляв, що Тетяна вб’є малюка, мовляв, вони хотіли просто лишити новонароджене у пологовому. Закиди щодо зґвалтування відкидає, каже, що все було по згоді. Щодо нинішньої вагітності він просто-таки шокує сказаним, мовляв, хотів цю дитину і свідомо зробив, щоб Таня завагітніла. Але тепер він не кохає Тетяни і винить в усьому її батьків, нібито, саме їхні звинувачення на його адресу та його рідних послужили тому, що його почуття зникли…

Нині ж бабуся Тетяни таки написала заяву в поліцію щодо зґвалтування її онуки. Справу розслідують. Якщо вину Влада доведуть, йому загрожують до 15 років позбавлення волі.

А Таня зараз з нетерпінням чекає народження своєї дитини та понад усе вірить, що, попри все, зможе стати гідною матір’ю...

За матеріалами передачі  «Один за всіх» на телеканалі СТБ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися