На засідання Кабміну не пускатимуть журналістів
Україна

На засідання Кабміну не пускатимуть журналістів

2 вересня 2019, 15:13
0
0
Сподобалось?
0

Засідання уряду будуть відбуватися без участі преси, з журналістами буде спілкування після завершення та за результатами роботи.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час вступного слова на засіданні уряду.

"Відкритим має бути все те, що має бути відкритим, тобто доступ до публічної інформації, доступ до публічних установ. Ми думаємо зараз, яким чином відкрити навіть доступ на територію прибудинкову до уряду", - сказав він. А засідання уряду, за словами Гончарука, "не має перетворюватися на шоу".

"Тому ми змінимо формат проведення засідань уряду і спілкуватимемося з пресою за результатами цієї роботи. Ми спочатку працюватимемо з міністрами в нормальному режимі... але після засідання уряду ми будемо виходити до преси і будемо вас повідомляти про те, які рішення ухвалені і чому, та відповідати на ваші питання", - сказав Гончарук. 

Як відомо, раніше всі журналісти могли бути присутніми у залі до та під час засідань Кабміну, а тому мали змогу поставити запитання деяким міністрам чи їх заступникам.

"Ми переформатуємо засідання урядів для того, щоб це не було показухою, шоу за склом. Воно буде переформатоване таким чином, щоб доносити суспільству найважливішу інформацію про суть рішень, які ухвалює уряд в інтересах суспільства", - сказав Гончарук 






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися