На Львівщині автобус з дітьми потрапив у ДТП: є загиблі
Україна

На Львівщині автобус з дітьми потрапив у ДТП: є загиблі

5 вересня 2019, 09:28
0
0
Сподобалось?
0

У Кам‘янка-Бузькому районі на Львівщині в ДТП потрапив автобус, який перевозив групу дітей. 

На місці події загинув чоловік, 13 дітей з травмами госпіталізовано. Як повідомили УНІАН у Держслужбі з надзвичайних ситуацій, дорожньо-транспортна пригода сталася 4 вересня о 20.59 на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Дідилів.

Як зазначається, сталося зіткнення мікроавтобуса, легкового автомобіля та пасажирського автобуса, який перевозив 49 осіб, з них 45 дітей. Внаслідок зіткнення на місці події загинув водій мікроавтобуса, громадянин Німеччини. Також постраждали 13 осіб (з них 11 дітей 2005 - 2009 р.н.), яких госпіталізували до лікарні.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук координатор громадської організації «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, «зі слів свідків, водій бусу виїхав на зустрічну і влетів в автобус. На місці працювали п‘ять швидких, поліція і рятувальники. Водій мікроавтобуса загинув на місці події, також з автобуса забрали дітей в лікарню, всі живі, але є травми. В автобусі був танцювальний колектив з Чернівецької області».





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися