Водій BlaBlaCar вивіз у ліс і згвалтував пасажирку
Україна

Водій BlaBlaCar вивіз у ліс і згвалтував пасажирку

6 вересня 2019, 09:51
0
-2
Сподобалось?
-2

У Черкаській області 51-річний водій BlaBlaCar Олександр Андрієнко зґвалтував пасажирку. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук  повідомляє її подруга Анастасія Ліпінська, - пише УНІАН.

За даними Ліпінської, інцидент стався ще 30 серпня. Її подруга сіла у BlaBlaCar із Одеси до Черкас.


Водієм машини був 51-річний Андрієнко Олександр Степанович. «Дорогою чоловік пригостив кавою, після якої дівчина почала відчувати слабкість та засинати. Згодом він почав погрожувати їй, що згвалтує та хизувався своїми контактами у районній поліції, мовляв дівчина нічого йому не зробить. Ледь притомна після кави, подруга почала писати своєму хлопцеві, що вона у небезпеці та кожні декілька кілометрів надсилати свою геолокацію. Не дочекавшись, поки дівчина втратить свідомість, водій блаблакару відвіз її у ліс та зґвалтував», - розповідає вона. 

Ліпінська стверджує, що у Черкасах її подруга звернулася до поліції і написала заяву про зґвалтування. «Вона надала правоохоронцям всю інформацію про ґвалтівника та докази злочину: подруга назвала повне ім’я злочинця; надала його фотографію та номер телефону; повідомила марку та номер машини, якою вони їхали», - йдеться у повідомленні.

Проте у поліції, за словами Ліпінської, відмовилися шукати зловмисника. «У день звернення потерпілої поліціянти попросили надати одяг, у якому вона була у момент зґвалтування. Коли дівчина привезла речі, поліціянти відмовилися їх приймати. Потерпіла декілька днів намагалася віддати одяг до поліції як речовий доказ. Після того, як його врешті взяли, документів про підтвердження прийняття речових доказів не було видано», - зазначає вона. Наразі, як стверджує подруга постраждалої, поліція не надала дівчині доступ до справи та результатів судмедекспертизи. За її інформацією, зловмисник зараз знаходиться у Золотоноші Черкаської області.

«Існує висока ймовірність того, що найближчим часом він повернеться додому у Приморськ (територія окупованого Криму) і залишиться непокараним», - підсумувала подруга постраждалої. Також подруга опублікувала два фото водія та скріншоти листування постраждалої з її хлопцем. 

У повідомленні сказано, що зґвалтування відбулося під Смілою. 

Пишуть, що таке звернення в поліції дійсно зареєстроване. 

«Справу порушено за ч.1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу, дана особа допитана слідчим, слідчий звернувся з клопотанням до суду по призначенню експертизи, ведеться відповідна робота. Вона звернулася 31 серпня, в той самий день було відкрите провадження, її одяг також був вилучений в перший же день», - заявив представник поліції.







.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися