На Київщини у неблагополучної родини забрали 2-річне дитя
Україна

На Київщини у неблагополучної родини забрали 2-річне дитя

13 вересня 2019, 11:51
0
0
Сподобалось?
0

У Києві сусіди повідомили поліцію, що дитина проживає у неблагополучних умовах.

 Про це  повідомляє поліція Київщини.

Отримавши інформацію, що з квартири на вулиці Прирічній маленька дівчинка напівроздягнена часто сама виходить у під’їзд, поліцейські спільно із представниками служби у справах дітей і сім’ї Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації виїхали за вказаною адресою.

«Коли ми зайшли до оселі, були вражені антисанітарним станом і смородом. У кімнатах та на кухні був безлад, купи непотрібних речей, мотлох, їжа у холодильнику була зіпсована. Крім того, в квартирі був виснажений собака та шість котів. На момент нашого візиту, в помешканні знаходилася 2-річна дівчинка зі своєю матір’ю та співмешканець її родички», - розповіла інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Оболонського управління поліції Людмила Зайцева.

Під час спілкування з горе-мамою правоохоронці встановили, що з біологічним батьком дитини вона давно не проживає, а мешкає тут разом із своєю матір’ю, її цивільним чоловіком, бабусею та дідусем.

Окрім цього, опитавши мешканців будинку стало відомо, що у квартирі часто-густо влаштовуються п’яні застілля. Матір дитини, за її словами, нібито працює офіціанткою, втім ця інформація наразі перевіряється.

Молодій матері вилученої дитини дали час, аби вона навела лад та прибрала у квартирі. Після того, як відповідні служби перевірять стан приміщення та переконаються, що умови для виховання там дитини на належному рівні, дівчинку повернуть додому.

На даний час малеча перебуває у міському будинку дитини, а на її матір складено адміністративний протокол за неналежне виконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Правоохоронці та працівники служби у справах дітей і сім’ї будуть регулярно інспектувати цю родину, аби забезпечити нормальні умови для життя і виховання дитинки.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися