Лучан запрошують на фільм про українок, які пройшли пекло полону
Україна

Лучан запрошують на фільм про українок, які пройшли пекло полону

13 вересня 2019, 12:01
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку покажуть три коротких документальних фільми про українських жінок, які пройшли пекло полону та потрапили до рук бойовиків незаконних збройних формувань за активну проукраїнську позицію та допомогу українським військовим.

Запрошення на кіноперегляд розмістила у Фейсбук  волонтерка Наталія Попова.

Показ фільмів «НЕZЛАМНІ» відбудеться 27 вересня о 18:00 у Палаці культури міста Луцька.

Вони пережили приниження, знущання, тортури, і навіть показові розстріли, але не зламалися, і сьогодні продовжують допомагати ветеранам, переселенцям, полоненим та цивільним заручникам, свідчать у міжнародних судах та змінюють життя країни на краще.

У фільмі не просто зображені три непересічні жіночі долі, за ними – понад 3 200 колишніх українських полонених, які потребують захисту держави, зокрема, офіційного статусу та соціально-правової підтримки.

Мета проекту – надати полоненим можливість бути почутими та нагадати про тих, хто досі лишається у полоні бойовиків, а це понад 100 людей на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, 73 політв’язня та 24 військовополонених моряки в застінках Кремля.

Автор проекту – ГО «Правозахисна Група «СІЧ», яка надає фахову безоплатну юридичну допомогу постраждалим від збройного конфлікту на Сході України, зокрема, колишнім полоненим. Проект здійснюється за підтримки New media advocacy project (Нью-Йорк) та Інституту з висвітлення війни та миру

Після перегляду відбудеться живе спілкування з режисером та героїнями фільмів.

Вхід вільний. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися