Хлопця 12-річної породіллі з Рівного розшукує поліція
Україна

Хлопця 12-річної породіллі з Рівного розшукує поліція

17 вересня 2019, 10:59
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному 12-річна дівчинка народила дитину – хлопчика вагою понад три кілограми та зростом у 47-м сантиметрів. 

Як почувається молода породілля і хто батько дитини, - пиш ТСН.

Така юна мама у Рівненському перинатальному центрі ще не народжувала. Дівчинку доправили сюди з переймами, але який тиждень вагітності, вона не знала. Дівчинку супроводжувала 27-річна мати. Вона повідомила, що дочка майже не розуміє ані української, ані російської. Саме тому інструкції лікарів жінка перекладала дівчинці сама. Пологи тривали десять годин. 

Післяпологових ускладнень юна породілля не має, почувається добре. "Вона приходить до дитини, хоче його годувати груддю. Але в дитини є вроджена вада, яка не дозволяє використовувати грудне молоко", - каже заступниця головного лікаря з неонатології Галина Ковальова.

Бабуся хлопчика хоче забрати доньку з немовлям з лікарні. Медики кажуть, що зарано, бо новонародженого ще обстежують. Саме тому пильнують, аби породілля та бабуся з малим не втекли.

Крім того, виписувати дівчинку нема куди, бо привезли породіллю сюди зі сміттєзвалища. Швидку викликав охоронець. У халупках серед гір сміття, в антисанітарії живе уся родина 12-річної породіллі. Вони зробляють тим, що сортують непотріб. Серед дорослих- маленькі діти. 

За їхніми словами, татові новонародженого хлопчика 20 років. Він на Закарпатті, від дитини не відмовляється. Утім, його розшукує рівненська поліція. "Статеві зносини з неповнолітньою особою, яка не досягла 16 років. Санкція - від п'яти восьми років позбавлення волі", - каже керівник відділу комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини Антон Крук.

На сміттєсортувальному підприємстві кажуть, що про юну вагітну серед сміття не знали. А сюди її вже не пустять, каже майстерка приймального пункту.

Поки ж дівчинка з немовлям під  наглядом медиків. У соцслужбах збирають інформацію про маму та інших дітей, які вже третій рік живуть посеред сміттєвого полігону. Справа у тому, що до цього випадку про них жоден працівник підприємства не повідомляв. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися