У Луцьку вночі горів військовий госпіталь: пацієнтів евакуювали
Україна

У Луцьку вночі горів військовий госпіталь: пацієнтів евакуювали

20 вересня 2019, 09:03
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку горів військовий госпіталь.

Займання трапилося у Луцьку в ніч на 20 вересня, полум‘я охопило значну частину будівлі, горить дах будівлі. Більше 7 команд рятувальників намагаються загасити вогонь, - пише ІА Волинські новини.

Перші бригади рятувальників прибули на місце події вже близько 2:35. До евакуації пацієнтів Луцького військового гарнізонного госпіталю залучили вільні бригади «швидкої». Пацієнтів медзакладу евакуювали в Луцьку міську клінічну лікарню, ніхто з них не постраждав.

Зі слів очевидців, займання розпочалось одному з корпусів, який знаходиться ближче до медколеджу. Дах спалахнув за лічені хвилини, вогонь через дерев’яні перекриття швидко поширився всією верхньою частиною будівлі.

Полум‘я гасять всі вільні пожежні бригади міста, на підмогу їм прибули рятувальники з Рожища та Ківерців. За станом на 4:30 тут працювало більше 7 бригад ДСНС. З приміщення евакуювали важливі документи, а також встигли від’єднати кисневі балони в операційних.

Пожежу в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі о 3:12 локалізували, а о 5:00 ліквідували. Триває розбір конструкцій.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися