Затримали чотирьох підозрюваних у вбивстві волинянина
Україна

Затримали чотирьох підозрюваних у вбивстві волинянина

20 вересня 2019, 14:32
0
0
Сподобалось?
0

Затримала чотирьох чоловіків за підозрою в умисному вбивстві чоловіка у Ковелі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Тіло 46-річного волинянина з вогнепальним пораненням голови поліцейські виявили у вівторок, 17 вересня, на околиці міста Ковель.

Правоохоронці оперативно встановили причетність чотирьох жителів Волинської області до скоєння умисного вбивства. Учора співробітники карного розшуку спільно із бійцями «КОРДУ»поліції області затримали зловмисників.

У вівторок, 17 вересня, до поліції звернулася жителька села Довгоноси Ковельського району із заявою про те, що напередодні вранці її 46-річний односелець пішов із дому та не повернувся. Протягом кількох годин поліцейські в ході оперативно-розшукових заходів виявили на околиці міста Ковель прикопане тіло зниклого чоловіка з вогнепальним пораненням голови.

Відомо, що двоє із затриманих поліцією громадян уже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжку та умисне тяжке тілесне ушкодження.

Серед мотивів, скоєння злочину слідство розглядає конфлікт на ґрунті неприязних відносин між потерпілим і одним із затриманих.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі. Досудове розслідування триває.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися