Олег Винник не вважає, що «Крим забрали», бо там «не загинув ні один солдат»
Україна

Олег Винник не вважає, що «Крим забрали», бо там «не загинув ні один солдат»

29 вересня 2019, 09:27
0
1
Сподобалось?
1

Український співак Олег Винник опинився у центрі скандалу через те, що взяв участь в антиукраїнській акції російських пропагандистів #всеммир. Коли ж журналісти СТБ спробували взяти у нього коментар про це, Винник видав не менш скандальний спітч.

Зокрема, у відповідь на запитання про те, чий Крим співак відповів: «Я не буду сьогодні ділити і казати чий Крим. Мені здається, що сьогодні говорити про це вже не те, що... Я би сказав непотрібно. Це нічого не дає. Якщо ми скажемо, що Крим – наш, ми нічого не вирішуємо. І якщо бути конкретно вдвертим, за Крим не загинув ні один солдат. Ні один. Я не вважаю, що Крим забрали і що він дорожчий за все інше. За життя, за долі наших людей, українців, співвітчизників. Десятки тисяч людей загинули в цій незрозумілій війні, як на мене, яка називається АТО».

Як відомо, під час захоплення російською армією Криму, загинули двоє українських військовослужбовців. Під час штурму картографічного центру у Сімферополі смертельне кульове поранення у серце отримав Сергій Кокурін, а майора Станіслава Карачевського застрелив впритул з автомата Калашникова сержант збройних сил РФ.







Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися