У Луцьку на підприємстві вантажівка переїхала чоловіка
Україна

У Луцьку на підприємстві вантажівка переїхала чоловіка

30 вересня 2019, 17:38
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку на підприємстві вантажівка наїхала на чоловіка, який її в той час ремонтував. 

Постраждалий отримав множинні травми, його госпіталізували в міську лікарню. Проте у медзакладі чоловік повідомив, що травму отримав вдома, - пише ІА Волинські новини.

Інцидент стався близько 11 години 28 вересня. Чоловік, 1958 року народження, ремонтував автомобіль на території підприємства за адресою Карбишева, 3а. Автомобіль покотився та наїхав на чоловіка, у результаті в нього - струс мозку, розсічена рана голови, закритий перелом передпліч.

Натомість в міській клінічній лікарні при поступленні чоловік заявив, що травму отримав вдома. Зараз він перебуває у відділенні загальної хірургії на стаціонарному лікуванні, стан стабільний.

Факт виклику бригади «швидкої» за адресою Карбишева, 3а в коментарі ІА Волинські Новини підтвердили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Натомість в поліції зазначили, що жодних викликів щодо такого факту того дня за цією адресою вони не отримували.

Зазначимо, за вищезгаданою адресою знаходяться приміщення Луцької картонно-паперової фабрики. На підприємстві інцидент коментувати відмовились, порадивши направити письмовий запит. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися