На Волині планують відновити будівництво житла для молоді
Україна

На Волині планують відновити будівництво житла для молоді

1 жовтня 2019, 19:32
0
0
Сподобалось?
0

Голова обласної ради Ірина Вахович підтримує відновлення програми молодіжного будівництва.

Про це йдеться на сайті Волинської обласної ради.

Зокрема, повторно до голови обласної ради Ірини Вахович звернувся чоловік з інвалідністю Володимир Балейко. Його родина очікує на своє житло в Луцьку. Сьогодні він з дружиною та двома неповнолітніми дітьми тулиться у трикімнатній квартирі в Рожищі, яку родина ділить з ще чотирма людьми.

Крім індивідуальних звернень волинян щодо поліпшення житлових умов, Ірина Вахович заслухала директора Волинського регіонального управління Держмолодьжитла Тетяну Воробйову.

Вона переконувала в необхідності у відновленні фінансування регіональної програми будівництва житла для молоді і пропонує виділяти на її фінансування хоча би 2 мільйони гривень в рік. 

Воробйова заявляє, що в Україні програма не фінансується лише у Волинській та Київській областях, в той же час Харківська область виділяє на ці потреби 75 мільйонів гривень щорічно. Тетяна Воробйова пояснює, що обласна програма житлового будівництва "Власний дім" не задовольняє потреб міських жителів.

Ірина Вахович підтримує ідею відновлення обласної програми молодіжного будівництва і пропонує, щоб відповідний проект рішення був розроблений і внесений в обласну раду, але голова облради попереджає, що остаточне рішення - за депутатським корпусом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися