«Шахтар» здобув першу перемогу у груповому раунді Ліги Чемпіонів
Україна

«Шахтар» здобув першу перемогу у груповому раунді Ліги Чемпіонів

2 жовтня 2019, 12:16
0
0
Сподобалось?
0

Італійська «Аталанта» – новачок у найсильнішому футбольному клубному турнірі Європи. Тож цей суперник темна конячка групи «С», від якого слід чекати сюрпризів. І донеччанам теж довелося не легко.

«Аталанта» – «Шахтар» – 1:2

Голи: 1:0 – Сапата (28), 1:1 – Мораес (41), 1:2 – Соломон (95).

Не реалізований пенальті: Ілічіч (16 – воротар).

«Аталанта»: Голліні, Паломіно, Масьєлло (Муріель, 68), Толой, Кастанєе (Госенс, 57), Пашаліч, де Роон, Хатебур, Гомес, Сапата, Ілічіч (Малиновський, 57).

«Шахтар»: Пятов, Ісмаілі, Матвієнко, Кривцов, Болбат (Додо, 93), Степаненко, Патрік (Соломон, 69), Тайсон, Коваленко, Марлос (Коноплянка, 86), Мораес.

Перші півгодини матчу були найскладнішими для «гірників». Спершу у ворота «Шахтаря» був призначений ну дуже сумнівний пенальті. Лише голкіпер донеччан Пятов відновив справедливість, парирувавши удар Ілічіча. У середині першого тайму італійці видали серію небезпечних атак. Одна закінчилася ударом Пашаліча у стійку, а друга призвела до взяття воріт. Пятов пролетів повз м’яч, намагаючись перехопити передачу з флангу, і Сапата забивав головою у порожні ворота. Лише наприкінці першого тайму «Шахтар» розбігався і почав відповідати гостро. Партнери організували Мораесу два побачення віч-на-віч з Голліні, й одне з них форвард донецького клубу перетворив у гол. Уже на у компенсований час Марлос ледь не вивів «гірників» вперед, але після його удару зі штрафного м’яч відбила поперечина.

У другому таймі було більше боротьби і менше небезпечних моментів. Господарі поля намагалися знайти щастя в дальніх ударах, найближчим до взяття воріт був український збірник у складі «Аталанти» Малиновський. Розв’язка ж у грі наступила на останніх хвилинах. На третій компенсованій хвилині на полі у донеччан з’явився Додо і буквально одним з перших своїх доторків до м’яча віддав гольову передачу на Манора, котрий переграв воротаря й забив переможний гол «Шахтаря».

У паралельному матчі «Манчестер Сіті»с вдома доволі скромно здолало загребське «Динамо» – 2:0.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися