Біля Львова впав військовий літак: є загиблі
Україна

Біля Львова впав військовий літак: є загиблі

4 жовтня 2019, 09:08
0
0
Сподобалось?
0

Неподалік аеропорту Львова військовий літак АН-12 здійснив аварійну посадку. 

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Львівській області, 4 жовтня о 07:10 до Служби порятунку «101»  надійшла повідомлення, що при заході на посадку на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту «Львів» зник з радару транспортний літак Ан-12, - пише УНІАН.

"О 07:29 один член екіпажу вийшов на зв'язок та повідомив, що літак Ан-12 здійснив аварійну посадку. О 07:46 літак Ан-12 знайшли на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги. Горіння не спостерігається. Вивільняють екіпаж із пошкодженого літака", - повідомили у ДСНС.  Від ДСНС залучили 41 осіб особового складу та 7 одиниці спецтехніки.

Водночас, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив, що на борту літака було 7 людей. За даними депутата є постраждалі та загиблі. 

"О 6:45 літак зник з радарів, а в аеропорту спільно з рятувальниками розпочали рятувально-пошукові роботи", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомив окремо голова Державної міграційної служби України Максим Соколюк у Фейсбуку, на борту літака Ан-12 UR-CAH авіакомпанії «Україна Аероальянс» перебувало 7 членів екіпажу. Літак виконував рейс по маршруту Віко (Іспанія) - Львів.

За його словами, літак здійснив аварійну посадку на ґрунт в с. Сокільники. "За попередніми даними є загиблі. Аварійна посадка була здійснена у зв’язку з закінчення пального. Розпочали розслідування ", - заявив Соколюк.





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися