У Одесі 17-річна вихованка інтернату заявила, що її зґвалтував захисник дітей
Україна

У Одесі 17-річна вихованка інтернату заявила, що її зґвалтував захисник дітей

5 жовтня 2019, 10:02
0
0
Сподобалось?
0

В Одесі волонтера з групи розшуку дітей Лучезара Панфілова звинуватили в зґвалтуванні 17-річної вихованки центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Світанок». 

Про інцидент поліції повідомила сама потерпіла. Зараз правоохоронці перевіряють інформацію, інформує УНІАН.

За попередньою інформацією, напередодні потерпіла разом із двома іншими дівчатами втекли з центру. Вночі на вулиці їх знайшли представники громадськості. Замість того, щоб привезти дівчат у поліцію або повернути у виховний заклад, їх до ранку залишили вдома в одного з чоловіків. Той, зі слів заявниці, проти волі вступив з нею у статевий контакт.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події.

Дівчину оглянули лікарі, їх висновок поліцейськими буде надано пізніше. За місцем мешкання чоловіка проведено невідкладний обшук. Проводяться слідчо-оперативні заходи, необхідні для об’єктивного, всебічного та неупередженого розслідування.    

Водночас у коментарі Думской, захисник Панфілова заявив, що обшук у квартирі волонтера є незаконним і назвав його помстою ювенальних чиновників за активність Панфілова в пошуку дітей і захисту їхніх прав.

«Дівчина, що написала заяву про зґвалтування, раніше вже неодноразово звинувачувала у зґвалтуванні зовсім різних людей. Заяву написали у третій годині ночі, тобто дитину протримали там майже добу. Швидше за все, її просили, аби вона звинуватила Лучезара», – стверджує адвокат.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися