На блокпосту на Луганщині добровольці прориваються через блокаду поліцейських: останні відкрили вогонь
Україна

На блокпосту на Луганщині добровольці прориваються через блокаду поліцейських: останні відкрили вогонь

9 жовтня 2019, 13:08
0
0
Сподобалось?
0

На блокпосту у місті Кремінна на Луганщині сталися сутички між поліцією та добровольцями і ветеранами, які хочуть проїхати в Золоте, аби не допустити розведення сил.

Про це повідомляє Громадське.

Учасники акції «Останній блокпост», які їдуть колоною у Золоте, зупинилися на блокпосту у Кремінній, далі їх не пропускають.

Добровольці вимагають пропустити їх, внаслідок чого виникла сутичка, під час якої один з правоохоронців вистрілив у повітря. Один із правоохоронців постраждав у сутичці, його забрали медики.Через інцидент черга до блокпоста у Кремінній вже близько 4 кілометрів.

За оперативним повідомленням ВПО Фрайкор, більша частина ветеранів, у тому числі бійці Фрайкору, таки змогли прорватися через поліцейський блок-пост біля Кремінної. Поліцейські знову відкривали вогонь у ході прориву.


Нагадаємо, 9 жовтня ветерани, добровольці та волонтери їдуть до населеного пункту Золоте на Луганщині, аби не допустити розведення сил. Раніше лідер партії «Національний корпус» Андрій Білецький заявив, що ветерани ООС залишаться в Золотому, навіть якщо будуть виведені війська. Пізніше в поліції заявили, що майже всі ветерани «Азову» поїхали із Золотого.

1 жовтня на переговорах у Мінську домовились розвести сили біля Петрівського та Золотого. Після цього має бути узгоджена дата зустрічі лідерів «нормандської четвірки», заявили в Кремлі.

В українському Міноборони повідомили, що ЗСУ технічно готові до розведення військ у Петрівському та Золотому. Також у Генштабі уточнили, що війська ЗСУ відійдуть на позиції 2016 року.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися