«Помоліться за нього і бережіть свої сім'ї», – матір застреленого у Києві 3-річного хлопчика
Україна

«Помоліться за нього і бережіть свої сім'ї», – матір застреленого у Києві 3-річного хлопчика

3 грудня 2019, 13:21
0
0
Сподобалось?
0

Матір вбитого в Києві 1 грудня трирічного хлопчика Олександра, Інна Соболєва, розчулила мережу дописом про сина та його фото. 

Дитина загинула під час обстрілу автомобіля його батька, депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва. Допис зі світимною жінка опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуку, - передає Обозреватель.

"Вбили нелюди вчора мого синочка-ангелика, Сашеньку... Помоліться за нього... І бережіть свої сім‘ї..." – написала Соболєва.

Як повідомляли, увечері 1 грудня у центрі Києва невідомі обстріляли позашляховик Range Rover", за кермом якого перебував депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв. 

В результаті загинув трирічний син депутата, який перебував у салоні.

Менш ніж за добу допис назбирав приблизно 430 коментарів та 370 репостів. Користувачі мережі висловили співчуття щодо гибелі дитини.

"Яке неймовірно страшне горе!!! Світлого небесного царства дитинці та сил вашій родині", "Найщиріші співчуття! Немає сил, щоб передати біль. Молюся за вашого синочка!", "Прийміть щирі співчуття. Душа болить. Молімося за вашого ангелика!", "М'яких хмаринок ангеликові, а вам, батьки, сили витримати це величезне горе", "Просто немає слів... Лише сльози... Горе страшенне... Прийміть мої співчуття..." – написали вони.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися