На Дніпропетровщині жінка з інвалідністю повзла півкілометра за хлібом
Україна

На Дніпропетровщині жінка з інвалідністю повзла півкілометра за хлібом

16 грудня 2019, 19:47
0
0
Сподобалось?
0

У Кривому Розі Дніпропетровської області помітили літню місцеву мешканку, яка повзла через дорогу до найближчого продуктового магазину.

По калюжах і бруду жінка карабкалась, щоб хоч якось себе прогодувати. Її бачили автомобілісти і перехожі, проте допомога пенсіонерці прийшла нескоро. Про це розповів криворіжанин Валентин Шушарін у Фуйсбуку, - пише Обозреватель.

"Сьогодні вранці їду я в магазин і спостерігаю картину: в районі НКГОК по пішохідному переході через дорогу на руках повзе жінка по калюжах і бруду. Зупинившись і підійшовши до неї, дізнався, що вона повзе в магазин (приблизно 500м) за хлібом. Попросив її залишитися на зупинці, сходив і придбав їй хліба", - розповів Шушарін.

Вже опісля чоловік з'ясував, що старенька проживає неподалік. Її квартира знаходиться на другому поверсі, скористатися інвалідними кріслом вона не може – його просто нікому спустити. Сусіди втомилися допомагати жінці, тому їй доводиться розраховувати тільки на себе.

"Найбільше мене вразило те, що переді мною їхали дві машини і просто її об'їхали, а потім ще проїхали кілька машин. Що ми хочемо змінити, якщо ми просто проїжджаємо повз такого видовища і їдемо далі? Це не реклама, просто ми такі люди" , - поділився автор публікації.

Чоловік закликає всіх небайдужих надати бабусі посильну допомогу. Бабуся зрадіє продуктам і примітивній побутовій хімії. Знайти її можна за адресою: вулиця Збагачувальна, 82.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися