У Харкові від отруєння чадним газом загинули батько з 2-річним сином, вагітна жінка – у лікарні
Україна

У Харкові від отруєння чадним газом загинули батько з 2-річним сином, вагітна жінка – у лікарні

19 грудня 2019, 13:27
0
0
Сподобалось?
0

У Харкові ціла родина отруїлася чадним газом.

Медикам не вдалося врятувати 35-річного чоловіка та його 2-річного сина. Вагітну дружину у важкому стані доправили до лікарні, - йдеться у сюжеті ТСН.

Трагедія сталася у 5-поверхівці в самісінькому центрі Харкова. Власник однієї з квартир, що на другому поверсі, зателефонував своєму товаришу і сказав, що всій родині раптово стало зле. Коли той приїхав, то двері йому вже ніхто не відчинив.

Чоловік негайно викликав поліцейських і рятувальників. За допомогою драбини вони дісталися на балкон. "Побачили, що в кімнаті на підлозі лежить чоловік. Вони разом із працівниками поліції відкрили двері", - розповів речник Управління ДСНС у Харківській області Ігор Лупандін.

Тоді до потерпілих викликали медиків. Коли вони приїхали, то хлопчик був вже мертвим, врятувати його батька теж не змогли. До лікарні забрали лише жінку.

Медики кажуть, що усі троє отруїлися чадним газом. "Насправді зараз можна тільки гадати, але якби виклик надійшов одразу, а не до знайомих спочатку, ті потім викликали співробітників ДСНС. Я думаю, що наслідки могли б бути іншими", - каже керівник Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.

сю ніч 26-річна жінка  провела у реанімації, а вдень через тяжкий стан її  перевезли до обласної лікарні. Її стан оцінюють як стабільно-важкий. Про смерть близьких  жінка ще не знає.

Трагедія переполохала весь будинок, каже пенсіонерка Лариса Ярославцева, б ледь не у кожній квартирі тут  газові колонки та плити. каже, що їхній будинок постійно перевіряють, востаннє інспекцію робили влітку. Зараз газ тут відімкнули

Що стало причиною отруєння фахівці поки не говорять. "У доступі в дану квартиру нам було відмовлено, бо проводили слідчі дії. Після того, як він буде, представниками міськгазу буде виконаний огляд обладнання для визначення його технічного стану", - каже речниця ПАТ "Харківміськгаз" Марина Польшина.

Сусіди кажуть, що потерпіла родина переїхала сюди два роки тому і нещодавно зробила ремонт. Чи не могло це спровокувати трагедію, має з'ясувати експертиза. Поки її результатів немає, то поліцейські розслідують справу як нещасний випадок. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися