Українців закликають в особливий спосіб зустріти загиблих в авіакатастрофі в Ірані
Україна

Українців закликають в особливий спосіб зустріти загиблих в авіакатастрофі в Ірані

18 січня 2020, 23:38
0
0
Сподобалось?
0

19 січня тіла загиблих в авіакатастрофі пасажирського літака МАУ в Ірані доставлять в Україну. Вшанувати їх пам’ять можна буде в терміналі в аеропорту "Бориспіль". Попрощатися із загиблими українцями президент МАУ пропонує усією країною.

Про це Євгеній Дихне написав на своїй сторінці у Фейсбуку. За його словами, загиблі у страшній катастрофі українці заслуговують на особливе вітання.

"Наші друзі, колеги, співвітчизники, янголи рейсу PS 752 повертаються додому. Рідна земля, близькі та сім'ї, мабуть, ще ніколи не чекали на них із таким завмиранням сердець. Це особливий день не тільки для колективу МАУ, рідних загиблих, а й для всіх численних співгромадян. Наші янголи заслуговують на особливе вітання вдома", – зазначив він.

Дихне пропонує усім українцям, що перебуватимуть у той час у дорозі, об 11 годині натиснути автомобільний сигнал у знак солідарності з усією країною.

«Будь ласка, долучайтеся до нашої почесної "варти" на "прильоті" екіпажу PS 752. Зробіть репост та посигнальте. Вони мають знати, як палко ми чекали на них вдома»,
– додав Дихне.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися