На Київщині експравоохоронця, який вбив і зґвалтував 2-річного хлопчика, випустили з в'язниці
Україна

На Київщині експравоохоронця, який вбив і зґвалтував 2-річного хлопчика, випустили з в'язниці

20 січня 2020, 17:30
0
0
Сподобалось?
0

Колишній правоохоронець забив на смерть сина своєї цивільної дружини, а перед цим, як показала судмедекспертиза, зґвалтував його.

Злочин стався чотири роки тому на Київщині. Відтоді мати домагалася для чоловіка довічного ув'язнення, проте підозрюваний не відсидів жодного дня. Про це йдеться у сюжеті "Вікна. СТБ".

Судді дали чоловіку 10 років, але за півтора місяця після вироку нелюда випустили із СІЗО за зразкову поведінку.

Мати вбитого хлопчика розповідає, що розуміла, що чоловік може уникнути відповідальності, адже у нього впливові батьки, та він колишній правоохоронець. 

Під час обшуку у квартирі чоловіка правоохоронці вилучили наркотики, гранату і ноутбук з відео оголеного хлопчика. Проте судили підозрюваного лише за умисне тілесне ушкодження та незаконне поводження зі зброєю.

На волю колишнього правоохоронця відпустили за рішенням суду. Головний аргумент захисників - засуджений виправився та відсидів вже дві третини усього терміну, адже три з половиною роки, відбуті в СІЗО, йому зарахували за тодішнім законом Савченко.

Нині столична прокуратура подала апеляцію, кажуть, що немає жодних доказів виправлення. Чоловік навпаки не платив присудженої компенсації за моральні збитки та навіть не визнав провини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися